MENJAR BÉ, UNA QÜESTIÓ D'INTEL·LIGÈNCIA

LA GUIA BÀSICA PER CONEIXER ELS SIS GRUPS D?ALIMENTS I ELS CINQUANTA NUTRIENTS Q

Autor: SENPAU JOVE, MARIA PILAR

Sección: SALUD - Guías de Salud y Enfermedades

MENJAR BÉ, UNA QÜESTIÓ D'INTEL·LIGÈNCIA

MENJAR BÉ, UNA QÜESTIÓ D'INTEL·LIGÈNCIA

8,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LABUTXACA
Publicación:
07/10/2014
Colección:
LB
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

«No sé què tinc, no em trobo bé». Sovint aquestes paraules no són res més que lexpressió de lacarència dalgun nutrient al nostre organisme. El consell dHipòcrates i dels nostres pares és: «Calmenjar una mica de tot». Però, què inclou aquest «tot»? Ho sabem? No cal esperar a estar malaltsper plantejar-nos una coherència en la manera de menjar. Per què …

«No sé què tinc, no em trobo bé». Sovint aquestes paraules no són res més que lexpressió de lacarència dalgun nutrient al nostre organisme. El consell dHipòcrates i dels nostres pares és: «Calmenjar una mica de tot». Però, què inclou aquest «tot»? Ho sabem? No cal esperar a estar malaltsper plantejar-nos una coherència en la manera de menjar. Per què cal menjar pa? Quina és la quantitat de fruita i doli que necessitem diàriament? En quin aliment trobem el famós omega-3 i per a què serveix? Per què els ous són tan valuosos per a la salut?

Leer más

Más libros de SENPAU JOVE, MARIA PILAR

Todos los libros de SENPAU JOVE, MARIA PILAR

Más información del libro

MENJAR BÉ, UNA QÜESTIÓ D'INTEL·LIGÈNCIA

Editorial:
LABUTXACA
Fecha Publicación:
Formato:
Bolsillo tapa blanda
ISBN:
978-84-9930-912-5
EAN:
9788499309125
Nº páginas:
128
Colección:
LB
Lengua:
CATALAN
Alto:
190 mm
Ancho:
125 mm
Sección:
SALUD
Sub-Sección:
Guías de Salud y Enfermedades
Pilar Senpau (Lleida, 1955) és llicenciada en medicina i cirurgia i s'ha especialitzat en dietètica. Compagina la seva consulta mèdica amb col·laboracions a TV3, BTV, la Xarxa, Catalunya Ràdio, el diari La Vanguardia i la revista Mente Sana. Ha publicat, entre altres títols, Quan la vida puja a la bàscula (2010), Dieta catalana i salut (2011) i Menjar bé, una qüestió d'intel·ligència (2013). Ha estat distingida amb el premi Románico d'Or 2010 per la seva tasca de divulgadora científica.

Otros libros en SALUD

También te pueden interesar